Keressen bátran minket!

Cégünk családi vállalkozásként működik. Elsősorban lakossági klímák szerelésére, karbantartására szakosodtunk. Magyarország legnagyobb klíma nagykereskedéseivel állunk szerződésben, mely egyben garancia a minőségre, és a szállítási határidők betartására. Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a klíma piacon, és nem is szeretnénk azok lenni. Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva, pontosan, precízen végezzük munkánkat. Célunk, hogy a jövőben is minket válasszanak, és bátran ajánljanak másoknak is.

image
image

Irodavezető

Kulifai Anita

2007 tavaszán lettem klímás. Egy intenzív betanulást követően, hamar bekerültem a klímás élet sűrűjébe. Eleinte árajánlatok készítése, rendelések lebonyolítása, és a munkatársak koordinálása volt a feladatom. Több ügyfelünk találkozhatott is velem készülék telepítések és karbantartások során, hiszen ahhoz, hogy ’igazi klímás’ váljon belőlem, elkerülhetetlen volt, hogy közelebbről is megismerjem a forgalmazott készülékeket, illetve megismerjem a szerelési munkafázisok folyamatát. A betanulást követően az iroda vezetése, adminisztrációs- és logisztikai feladatok elvégzése lettek a fő szakterületem. 2019 őszén férjem is csatlakozott akkori csapatunkhoz, aki a betanulást követően a következő évi szezontól szerelőként dolgozott velünk. Majd 2023-ban újabb nagy lépés következett, létre hoztuk saját vállalkozásunkat. 🙂

Számomra a munkám nem csak pénzkereseti lehetőség, hanem egy kihívás a személyes fejlődésre.

image
image

Vezető szerelő

Kulifai István

Magyarország egyik legnagyobb klíma nagykereskedésében kezdtem klímás pályafutásomat. 17 év után elérkezettnek láttam az időt, hogy saját lábra álljak. Elvégeztem a klímaszerelői iskolát, majd a megfelelő végzettségek birtokában elhelyezkedtem feleségem munkahelyénél szerelőként. Szakmai mentorom tudás átadásának köszönhetően, és a sok száz (ezer) készülék felszerelése és karbantartása eredményeként 2023-ban már bátran megalapítottuk saját vállalkozásunkat.

Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.