Keressen bátran minket!

Fisher klímák

A Fisher 1999 óta van jelen Magyarországon, a legrégebbi magyarországi klímamárkák közé tartozik. Jó minőségű készülék, megfelelő műszaki tartalommal, jó szervizháttérrel. Kiváló ár / érték arányuk, és alacsony meghibásodási százalékuk miatt szívesen ajánljuk ügyfeleinknek.

Fujitsu klímák

A Fujitsu a világ legjelentősebb klímagyártói között van. Készülékei magas minőségi és műszaki tartalmat biztosítanak, szem előtt tartva a felhasználói igényeket. Korszerű klímaberendezései gazdaságos energia felhasználásúak, és esztétikus kivitelben készülnek. Nagyon megbízható, kifinomult klímák, extra hosszú élettartam.

Gree klímák

A Gree gyárat 1991-ben alapították. Légkondicionálói az alsó-középső árszegmensben találhatóak meg, az egyik legerősebb márkának számítanak a megbízhatóság terén. Készülékei nagyon megbízható, modern kialakítású  berendezések.

Toshiba klímák

A Toshiba számára a minőség mindig is elsődleges szempont volt. Nincs kompromisszum, csak kiváló minőség. Előnyei a széleskörű alkalmazhatóságból, az alacsony zajszintből, a jobb levegőminőségből és a teljes körű kényelemérzetből erednek. Esztétikus megjelenésüknek köszönhetően népszerűek a lakossági klímák piacán.

Panasonic klímák

A Panasonic klímák jellemzője a kifinomult műszaki tartalom és az igényes megoldások. Számos saját fejlesztésű technológiát is alkalmaz készülékeiben, mint például a nanoeX, ami a beltéri levegő minőségének javítását teszi lehetővé.